Σπύρος Μπιμπίλας για Μίνα Αδαμάκη: « Είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

11:12 - 07/11/2022

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ώρες η είδηση ότι η Μίνα Αδαμάκη έχει φύγει από τη ζωή. Ωστόσο ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του «Πρωινού»...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας για Μίνα Αδαμάκη: «Είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

«Εγώ δεν είμαι ο προθάλαμος του χάρου, για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή» ανέφερε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Μίνα Αδαμάκη ζει, δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου

«Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή τα δημοσιεύματα χθες (06.11.2022) ότι η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό, στον ΑΝΤ1, και επανέλαβε ότι η Μίνα Αδαμάκη ζει αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η Μίνα Αδαμάκη ζει, δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας για Μίνα Αδαμάκη: «Είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας»

Για την δύσκολη κατάσταση υγείας που βιώνει η Μίνα Αδαμάκη αλλά και τα αναληθή δημοσιεύματα που ήθελαν από χθες την ηθοποιό  να μην βρίσκεται στη ζωή, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σ.Ε.Η. είπε ότι η Μίνα Αδαμάκη, περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και τόνισε ότι δεν είναι «προθάλαμος του χάρου για να ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή». «Εγώ αναστατώθηκα για κάτι που ψιλοήξερα ότι ένα άνθρωπος, δεν είναι πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους πως δεν σας το επιβεβαιώνω και γράφω και στο facebook, να μην με παίρνουν άλλο, γιατί δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται. Εντάξει έλεος. Η Μίνα Αδ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Διευκρινήσεις επειδή κάποια δημοσιεύματα...πέθαναν χθες την ηθοποιό

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»