Ελένη Μενεγάκη σε Βανδή: «Είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της, μπράβο ρε Δέσποινα»
15:10 - 07/11/2022
Τη δική της θέση πήρε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε […]
The post Ελένη Μενεγάκη σε Βανδή: «Είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της, μπράβο ρε Δέσποινα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη για Βανδή: «Μπράβο ρε Δέσποινα, είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της»
Τη δική της θέση πήρε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο Down Town.Τη δική της θέση πήρε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο Down Town.«Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα, το λέω κάθε φορά. Κάποια θέματα τα αποφεύγω στην εκπομπή, το παίζω το θέμα της γιατί η ίδια είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της. Αισθάνομαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Μενεγάκη για Βανδή: «Είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της, μπράβο ρε Δέσποινα»
«Kαμιά φορά αυτό που φοβάσαι μπορεί να είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να πετάξεις ψηλά», είπε η παρουσιάστρια για το μήνυμα που θέλησε να περάσει η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο news.grΕλένη Μενεγάκη: «Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα Βανδή. Είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της»
Τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο Down Town και μίλησε για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την απόφασή της να αλλάξει τη ζωή της σχολίασε στην εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Mega μάλιστα έστειλε το δικό της μήνυμα και εξομολογήθηκε πώς χάρηκε με την ευτυχία της […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ χαίρομαι για τη Δέσποινα Βανδή. Είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr