Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» μετά το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε

08:56 - 08/11/2022

Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος συναντήθηκαν ξανά στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέστρεψε To άρθρο Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα Mega» μετά το πρόβλημα που την ταλαιπώρησε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» μετά την περιπέτεια με την υγεία της – Οι πρώτες της δηλώσεις

«Θα σας ζητήσω συγγνώμη...»

Διαβάστε το στο

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή – Οι πρώτες της δηλώσεις

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» επέστρεψε το πρωί της Τρίτης (8/11) η Ανθή Βούλγαρη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ανθή Βούλγαρη: Με… σκαμπό επέστρεψε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» – Τι είπε για την απουσία της

Μετά την ολιγοήμερη απουσία της, η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε σήμερα στο πόστο της κανονικάΜετά την ολιγοήμερη απουσία της, η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε σήμερα στο πόστο της κανονικά«Ποια έχω δίπλα μου; Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να ξέρετε, μου έλειψες πάρα πολύ», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Η Ανθή Βούλγαρη είπε από την πλευρά της: «Είναι μια καρμική σχέση. Δε μπορώ να ξυπνάω χωρίς τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» – «Τα πάω πολύ καλύτερα»

Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», μετά την ολιγοήμερη απουσία της. «Ποια έχω δίπλα μου; Είναι […] The post Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» – «Τα πάω πολύ καλύτερα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της