Στέλιος Κρητικός: Γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Survivor – «Μου έκαναν πρόταση με τέσσερις φορές πάνω τον μισθό μου την εβδομάδα»

00:44 - 09/11/2022

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μαζί με τους γιους του, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη. Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα που ήρθε σε μικρή ηλικία, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και την υπέροχη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του. «Όταν γεννήθηκε  ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. […] The post Στέλιος Κρητικός: Γιατί αρνήθηκε να λάβει μέρος στο Survivor – «Μου έκαναν πρόταση με τέσσερις φορές πάνω τον μισθό μου την εβδομάδα» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κρητικός: Γιατί απέρριψε την πρόταση για το πρώτο «Survivor» – «Τα λεφτά ήταν τέσσερις φορές επάνω ο μισθός μου την εβδομάδα»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (8/11) τον Στέλιο Κρητικό και τους γιους του, Μιχαήλ Άγγελο και Άρη. Ο πολυτάλαντος ηθοποιός περιέγραψε πώς βίωσε την πατρότητα σε μικρή ηλικία, τον αγώνα επιβίωσης που δίνει καθημερινά, τη συγγραφή παιδικών βιβλίων και την υπέροχη σχέση που έχει με τα τέσσερα παιδιά του. «Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα» δήλωσε ο ηθοποιός. Γιατί ο Στέλιος είχε απορρίψει την πρώτη δελεαστική πρόταση, για συμμετοχή στο «Survivor»; «Στην τελευταία χειμερινή μου δουλειά ήμασταν σε πρόβες με τον Μάρκο και έρχεται το πρώτο Survi

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»