Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης με τον Ντάνο δεν έχουν να χωρίσουν κάτι»
13:14 - 09/11/2022
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε συνέντευξη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε για το Survivor All […]
The post Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης με τον Ντάνο δεν έχουν να χωρίσουν κάτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική»
Τι είπε για τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο ενός γάμου
Διαβάστε το στο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική
«Ο Σάκης με τον Ντάνο δεν έχουν να χωρίσουν κάτι», λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη, όπου μίλησε για το Survivor All Star, τον Σάκη Κατσούλη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο του γάμου. «Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο Survivor All Star, ... Περισσότερα
To άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ο Σάκης δεν έχει να χωρίσει κάτι με τον Ντάνο»
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, τη σχέση τους και για το «Survivor All Star».
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαριαλένα Ρουμελιώτη: "Ο Σάκης θέλει να παντρευτούμε, εγώ είμαι λίγο διστακτική"
"Του λέω να κάνει τις δουλειές του και θα το σκεφτούμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr