Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη αντίδραση μετά την κόντρα με τη Σπυροπούλου – «Είναι ψέματα όσα γράφει»

10:08 - 10/11/2022

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. To άρθρο Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη αντίδραση μετά την κόντρα με τη Σπυροπούλου – «Είναι ψέματα όσα γράφει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Πετρόγιαννη: Η πρώτη απάντησή της μετά την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Όσα γράφει για μένα είναι ψέματα» τόνισε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο

Φωτεινή Πετρογιάννη: Το χρονικό της κόντρας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το πρόβλημα υγείας

Τη Φωτεινή Πετρογιάννη απολαμβάνουμε φέτος στο Πρωινό του ΑΝΤ1...

Διαβάστε το στο Zougla

Φωτεινή Πετρογιάννη: Ξέσπασε μετά τον καυγά με την Σπυροπούλου – «Είναι προσβολή για μένα να…»

«Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι», τόνισε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

H Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε δημόσια στη Σπυροπούλου

«Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο

Φωτεινή Πετρογιάννη για την κόντρα με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι ψέματα όσα γράφει»

Μια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, με τις δύο παρουσιάστριες...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Λύγισε» στον αέρα για την κόντρα με την Σπυροπούλου – «Είμαι πολύ στενοχωρημένη»

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» φανερά φορτισμένη, θέλησε να τοποθετηθεί η Φωτεινή Πετρόγιαννη για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» φανερά φορτισμένη, θέλησε να τοποθετηθεί η Φωτεινή Πετρόγιαννη για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δήλωση για τον χαμό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όσα γράφει είναι ψέματα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε πριν από λίγο η Φωτεινή Πετρογιάννη, για τον χαμό που επικρατεί […] The post Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δήλωση για τον χαμό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Όσα γράφει είναι ψέματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Λύγισε» on air για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Είναι προσβολή για μένα...»

Αγρια κόντρα τις τελευταίες ώρες στο Twitter ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Διαβάστε το στο real.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη τοποθέτηση για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σήμερα η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί και να απαντήσει δημόσια σχετικά με τα άνευ προηγουμένου σχόλια στο Twitter.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη δήλωση για τον χαμό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Όσα γράφει είναι ψέματα»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φωτεινή Πετρογιάννη: Απαντά για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μετά από την κόντρα ξέσπασε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φωτεινή Πετρογιάννη, μίλησε δημόσια στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό». The post Φωτεινή Πετρογιάννη: Απαντά για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της