Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τίποτα να κρύψει στο Twitter αλλά το παιδί μπήκε πάνω από όλα

11:34 - 10/11/2022

«Είναι μεγάλη ευλογία και δώρο Θεού αυτό το μικρό θαύμα και γι’αυτό και μόνο ειδικά όσες γυναίκες έχετε περάσει από τη θέση μου και όσες το θέλετε σας εύχομαι να σας αξιώσει ο Θεός, καταλαβαίνετε ότι είναι ιερή αυτή η περίοδος Γι’αυτό θα τιμήσω το δώρο που μου δόθηκε», τόνισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαρακτηριαστικά.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε να κυλιστεί στη λάσπη, για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα»

Την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωιτεινή Πετρογιάννη έχει κάνει αίσθηση στην ελληνική showbiz. Το χρονικό της διαμάχης θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Ηappy Day. «Τι μπαίνεις στη διαδικασία να βγάλεις τους σκελετούς από τη ντουλάπα», αναρωτήθηκε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να πάρει τον λόγο η Τίνα Μεσσαροπούλου. […] The post «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε να κυλιστεί στη λάσπη, για να ξεπλύνει από πάνω της όλο αυτό το πράγμα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal