Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Όποιος αναφερθεί ξανά με ψέματα στη Μαρία Αντωνά, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου»

13:56 - 10/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε την Πέμπτη 10/11 ο Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην παίκτης To άρθρο Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Όποιος αναφερθεί ξανά με ψέματα στη Μαρία Αντωνά, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης Σοϊλέδης: Όποιος αναφερθεί ξανά στην Μαρία Αντωνά με ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου

“Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι” είπε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο Άρης Σοϊλέδης φιλοξενήθηκε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και τοποθετήκε μεταξύ άλλων για τον πόλεμο που δέχθηκε στο Survivor για τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά και τα κακεντρεχή σχόλια που υπήρξαν.  «Θεωρώ ότι από πρώτη στιγμή ... Περισσότερα To άρθρο Άρης Σοϊλέδης: Όποιος αναφερθεί ξανά στην Μαρία Αντωνά με ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άρης Σοϊλέδης: Προειδοποιεί όποιον ξανά μιλήσει για την Μαρία Αντωνά – «Θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς η Μαρία Αντωνά φάνηκε ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, το πρωί της Πέμπτης (10/11) και αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχθηκε ο ίδιος και η αγαπημένη του όσο συμμετείχε στο reality. «Θεωρώ ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο και λοιπά και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου κι επειδή κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είνα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται με ψέματα στη σύζυγό μου, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου»

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά […] The post Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται με ψέματα στη σύζυγό μου, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»