«The Crown»: Γιατί η παραγωγή αποφάσισε να αφαιρέσει τη σκηνή με τον Σπύρο Μπιμπίλα από τη σειρά

17:32 - 10/11/2022

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας είχε τον ρόλο του Γιάννη Λάτση στον νέο κύκλο της σειράς του Netflix,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Crown: Γιατί δεν θα δούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σειρά

Όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου ίσως να παρατήρησαν ότι στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα

Διαβάστε το στο

The Crown: Γιατί δεν θα δούμε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη σειρά

Όσοι είδαν το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου ίσως να παρατήρησαν ότι στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα

Διαβάστε το στο thebest.gr

The Crown: Γιατί κόπηκαν οι σκηνές με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν εμφανίστηκε τελικά στο πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του «The Crown» καθώς όπως ενημερώθηκε από την casting director της σειράς, επειδή ήταν πάρα πολλές οι σκηνές που έπρεπε να μπουν στο επεισόδιο, χρειάστηκε να γίνει και δεύτερο μοντάζ και να φύγουν κάποια παραπάνω πλάνα που είχαν γυριστεί. Έτσι δεν είδαμε τον […] Το άρθρο The Crown: Γιατί κόπηκαν οι σκηνές με τον Σπύρο Μπιμπίλα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«The Crown»: Η παραγωγή διέγραψε τη σκηνή με τον Μπιμπίλα – Δεν θα πιστεύετε τον λόγο

«The Crown»: Ο πέμπτος κύκλος της σειράς ανέβηκε χθες στη δημοφιλή διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας, αλλά ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν ήταν πουθενά!

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»