Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν για πάνε παραπάνω»
12:06 - 11/11/2022
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Θα αντιδρούσα, όπως […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν για πάνε παραπάνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Aνδρέας Μικρούτσικος σε Super Κατερίνα: «Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη Σπυροπούλου…»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε, στην εκπομπή Super Κατερίνα, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. «Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, απλά αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικπότητα που υπάρχει. […]
Το άρθρο Aνδρέας Μικρούτσικος σε Super Κατερίνα: «Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη Σπυροπούλου…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν για να έχουν την εύνοια παραπάνω»
Για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.Για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.«Θα αντιδρούσα, όπως κάθε φορά. Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, απλά αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικπότητα που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣτηβ Μιλάτος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media»
Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Φαίη Φώτου για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σχολίασε όσα γίνονται με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.Ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην Super Κατερίνα και στην Φαίη Φώτου για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σχολίασε όσα γίνονται με τη Φωτεινή Πετρογιάννη.«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, το θέμα είναι να καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜικρούτσικος για Σπυροπούλου: Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν για να έχουν την εύνοια του από πάνω [βίντεο]
Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφερόμενος στον ντόρο που έχει πορκαλέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν την Σπυροπούλου για να έχουν την εύνοια παραπάνω»
«Μην μου κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα»
Διαβάστε το στο news.grΜικρούτσικος για Σπυροπούλου: «Την έγλειφαν για να έχουν παραπάνω εύνοια»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.«Θα αντιδρούσα, όπως κάθε φορά. Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Ότι είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει, απλά αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα που […]
Διαβάστε το στο dete.gr«Καταπέλτης» ο Μικρούτσικος για την Σπυροπούλου: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν…»
Χαμός επικρατεί στην ελληνική showbiz μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Την άποψη του για το θέμα εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής (11/11) μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα. «Θα αντιδρούσα, όπως κάθε φορά. Κουμπάρος μου ήταν ο αείμνηστος και θα του τα […]
Το άρθρο «Καταπέλτης» ο Μικρούτσικος για την Σπυροπούλου: «Ισχυροί άνθρωποι την έγλειφαν…» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr