Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για το The Crown – «Η σκηνή μου κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο»

12:54 - 11/11/2022

Εδώ και πολύ καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γυρίσει μια πεντάλεπτη σκηνή To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για το The Crown – «Η σκηνή μου κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Η σκηνή μου στο The Crown κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γυρίσει μια πεντάλεπτη σκηνή για το νέο κύκλο της σειράς The Crown που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Netflix, ωστόσο, η σκηνή στην οποία συμμετείχε ως «Γιάννης Λάτσης», δεν παίχτηκε ποτέ καθώς κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο. Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, στους τίτλους τέλους, στους συντελεστές, υπάρχει το ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η σκηνή μου στο The Crown κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Η σκηνή μου στο The Crown κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γυρίσει μια πεντάλεπτη σκηνή για το νέο κύκλο της σειράς The Crown που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές ημέρες στο Netflix, ωστόσο, η σκηνή στην οποία συμμετείχε ως «Γιάννης Λάτσης», δεν παίχτηκε ποτέ καθώς κόπηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κόπηκε η σκηνή μου στο The Crown για ένα ιδιαίτερο λόγο»

Στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βγήκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη σκηνή του στο […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Κόπηκε η σκηνή μου στο The Crown για ένα ιδιαίτερο λόγο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: "Κόπηκε η σκηνή μου στο The Crown για ένα ιδιαίτερο λόγο"

"Δεν πειράζει που κόπηκε, πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα στη Μαγιόρκα και στη θαλαμηγό του Ωνάση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της