Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δε είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η απάντηση όλο νόημα της Μενεγάκη

15:08 - 11/11/2022

Η άφιξη της Χριστίνας Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη «μπέρδεψε» λίγο τις θέσεις στον καναπέ, ανάμεσα στην To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δε είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η απάντηση όλο νόημα της Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Ελένη Μενεγάκη: Δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη άλλαξαν, για λίγο, θέσεις… Σε έναν σύντομο, αν και απρόσεμνο, διάλογο προχώρησαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τον συνεργάτη της να καθήσει στη θέση της. Αν και διστακτικός στην αρχή, ο παρουσιαστής του MEGA άκουσε τελικά την Ελένη Μενεγάκη και ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Ελένη Μενεγάκη: Δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ»

Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, στον καναπέ της εκπομπής, κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από προτροπή, βέβαια, της παρουσιάστριας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ»

Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, στον καναπέ της εκπομπής, κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από προτροπή, βέβαια, της παρουσιάστριας.Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, στον καναπέ της εκπομπής, κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από προτροπή, βέβαια, της παρουσιάστριας.Αν και διστακτικός στην αρχή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άκουσε τελικά την Ελένη Μενεγάκη και έκατσε στη θέση της. Ε.Μ.: Πήγαινε από ‘κει να κάτσεις. Δ.ΟΥ.: Όχι, εκεί δεν κάθομαι. Ε.Μ.: Κάτσε, μην φοβάσαι. Δ.ΟΥ.: Τρέμει το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ»

Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, στον καναπέ της εκπομπής, κάθισε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μετά από προτροπή, βέβαια, της παρουσιάστριας. […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ" - Η μπηχτή της Ελένης Μενεγάκη

"Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ" απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της