Μαραθώνιος – Κωνσταντινοπούλου: Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου

08:48 - 14/11/2022

H Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η πρώτη αθλήτρια που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έχοντας νικήσει το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της σημείωσε: «Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από τη γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο». Σε ό,τι αφορά τον Μαραθώνιο και την πρωτιά της στις γυναίκες, μάλιστα με χρόνο που την έφερε στην πρώτη 20άδα των επιδόσεων σε όλους τους Μαραθών

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαραθώνιος: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με την Κωνσταντινοπούλου – «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου» [βίντεο]

Μαραθώνιος: H Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η πρώτη αθλήτρια που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έχοντας νικήσει το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της σημείωσε: «Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η […] Το άρθρο Μαραθώνιος: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με την Κωνσταντινοπούλου – «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαραθώνιος – Κωνσταντινοπούλου: «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

Συγκλονίζει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η πρώτη αθλήτρια που πέρασε την γραμμή του τερματισμού του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έχοντας νικήσει το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.Συγκλονίζει η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η πρώτη αθλήτρια που πέρασε την γραμμή του τερματισμού του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έχοντας νικήσει το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» είπε στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου, αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της, «είχα διακόψει τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η απίστευτη δύναμη της νικήτριας του Μαραθωνίου: Διαγνώστηκα με καρκίνο τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου

Η συγκίνησή της Βασιλική Κωνσταντινοπούλου όταν έκοβε πρώτη το νήμα του Μαραθωνίου και η μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ο σπάνιος όγκος με τον οποίο πάλεψε η νικήτρια του Μαραθωνίου Β. Κωνσταντινοπούλου – “Διαγνώστηκα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου”

H Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η πρώτη αθλήτρια που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας, έχοντας νικήσει το μυελώδες καρκίνωμα με το οποίο διαγνώστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Αναφερόμενη στην περιπέτεια με την υγεία της σημείωσε: «Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας