Εύη Βατίδου: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80»

09:18 - 14/11/2022

Στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδας Μόδας βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14/11 η To άρθρο Εύη Βατίδου: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Βατίδου: Έχω προτείνει στην κόρη μου να γίνει μοντέλο, αλλά θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της

Όσα δήλωσε για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με τη νομική και όχι με το μόντελινγκ - «Την έχουν ζητήσει από πρακτορεία του εξωτερικού, την έχω πάει και στο Παρίσι, αλλά θέλει να κάνει κάτι άλλο» είπε

Διαβάστε το στο

Εύη Βατίδου: Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80

«Δεν την έβαλε ο πατέρας της στο τρυπάκι της δικηγορίας, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια», λέει η Εύη Βατίδου. Η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από την 18χρονη κόρη της, Μάιρα, βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου. «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80. Εγώ της το ... Περισσότερα To άρθρο Εύη Βατίδου: Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η πανέμορφη κόρη του Αλέξη Κούγια θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του

Η Εύη Βατίδου και η κόρη της, Μάιρα Κούγια, στην Εβδομάδας Μόδας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εύη Βατίδου: Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80

Στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδας Μόδας βρέθηκε η Εύη Βατίδου, συνοδευόμενη από τη 18χρονη κόρη της, Μάιρα, η οποία, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, θέλει να σπουδάσει Νομική. «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80. Εγώ της το έχω προτείνει (να γίνει μοντέλο) η απόφασή, όμως, είναι δική της καθαρά. Την έχουν ζητήσει και από το εξωτερικό σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο, την έχω πάει στο Παρίσι, η ίδια όμως θέλει να κάνει κάτι άλλο» είπε το μοντέλο. «Δεν την έβαλε ο πατέρας της στο τριπάκι της δικηγορίας, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια» ξεκαθάρισε η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εύη Βατίδου για την 18χρονη κόρη της Μάιρα: «Θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Εύη Βατίδου, με αφορμή την παρουσία της στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Βατίδου: «Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80»

Με την 18χρονη κόρη της Μάιρα, πήγε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδας Μόδας βρέθηκε η Εύη Βατίδου, η οποία όπως αποκάλυψε η μητέρα της θέλει να σπουδάσει Νομική.Με την 18χρονη κόρη της Μάιρα, πήγε στην επίδειξη μόδας του Τάσου Μητρόπουλου στην Εβδομάδας Μόδας βρέθηκε η Εύη Βατίδου, η οποία όπως αποκάλυψε η μητέρα της θέλει να σπουδάσει Νομική.«Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80. Εγώ της το έχω προτείνει (να γίνει μοντέλο) η απόφασή, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Εύη Βατίδου εξήγησε πως δεν είναι ο Αλέξης Κούγιας εκείνος που έχει κάνει την κόρη τους να θέλει να ασχοληθεί με τη Νομική, αλλά ήταν μια απόφαση που πήρε μόνη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Εύη Βατίδου: "Έχω προτείνει στην κόρη μου να γίνει μοντέλο, αλλά θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της"

"Την έχουν ζητήσει από πρακτορεία του εξωτερικού"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της