Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διογκούμενη, αήθης εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου

09:42 - 14/11/2022

Για εκστρατεία κατασυκοφάντησής της, ενώ διανύει περίοδο εγκυμοσύνης, κάνει λόγο σε δελτίο Τύπου που έστειλε, μέσω του δικηγόρου της στα Μέσα Ενημέρωσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων. «Κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη» λέει σύμφωνα με το zappit. H ανακοίνωση Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό δι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Από «κατηγορούμενη», κατήγορος, ένα tweet δρόμος

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη, εμφανίστηκε σοφότερη, εμπειρότερη και προβληματισμένη για τον παλιό της εαυτό - Ομως μέσα σε μόλις μία εβδομάδα βάλθηκε να δικαιώσει τους τιμητές της, απαντώντας με κακοποιητικό λόγο στον κακοποιητικό λόγο που δέχεται εδώ και χρόνια

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διασπορά ψευδών και συκοφαντικών γεγονότων εις βάρος μου

Μέσω του δικηγόρου της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να απαντήσει σε όσα διαδραματίστηκαν μέσω twitter τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είναι έγκυος στον έβδομο μήνα, έδωσε συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας ότι έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε σε συναδέλφους της. Την ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Διασπορά ψευδών και συκοφαντικών γεγονότων εις βάρος μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Aήθης εκστρατεία κατασυκοφάντησης μου

«Κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη»

Διαβάστε το στο news.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της(ΒΙΝΤΕΟ)

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι για εκείνη διαφορετικά.Η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της μωράκι και σε λιγότερο από δυο μήνες θα γίνει μαμά.Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι επιλέγουν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας