Κατερίνα Καινούργιου εκτός εαυτού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

11:26 - 14/11/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια βγήκε εκτός […] The post Κατερίνα Καινούργιου εκτός εαυτού με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καινούργιου για Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

«Μου γράφουν, να μη γίνω ποτέ μάνα, πόσο πλαστικιά είμαι, ότι καλά έκανε και με παράτησε ο πρώην μου» ανέφερε έξαλλη η παρουσιάστρια 

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της για τα ραχιτικά σχόλια που δέχεται, αναφέρθηκε στα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καινούργιου για Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μέσα ενημέρωσης, μέσω του δικηγόρου της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον «αέρα» της εκπομπής της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού, όταν αναφέρθηκε στα retweets που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα οποία αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση και το προσωπικό της παρελθόν. «Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα – «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου!»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα – «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου!» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Καινούργιου κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου»

Εκτός εαυτού η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο news.gr

Καινούργιου: "Δεν ξέρεις τι τραβά μια γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου"

Ξέσπασμα ενάντια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο