Επιστρέφει στην χώρα μας για να χειρουργηθεί η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη
19:12 - 14/11/2022
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επικοινώνησε σήμερα με τον δικηγόρο της οικογένειας της τραυματίας στην Κωνσταντινούπολη και σε συνεννόηση με το Προξενείο θα μεταφερθεί στην Ελλάδα. Μιλώντας νωρίτερα στο MEGA, ο πατέρας της νεαρής τουρίστριας, Φώτης Δεπόλας, σημείωσε πως η κόρη του θα μεταφερθεί στην Ελλάδα για να χειρουργηθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Υγείας, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη η Ελληνίδα που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
«Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη που επιστρέφω» λέει στο protothema.gr η 39χρονη μέσα από το ασθενοφόρο - Θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας της
Διαβάστε το στο «Έχω μία μικρή πληγή» λέει στο newsit.gr η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
Λίγη ώρα πριν φτάσει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της πόλης, η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, μιλάει στο newsit.gr. «Μου φέρθηκαν με πολλή αγάπη» λέει στο newsit.gr η 39χρονη για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και για τους ανθρώπους που της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. ... Περισσότερα
To άρθρο «Έχω μία μικρή πληγή» λέει στο newsit.gr η 39χρονη Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Έτρεχε τόσο αίμα που φοβήθηκα», λέει η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στην επίθεση της Κωνσταντινούπολης
Μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται στην Κωνσταντινούπολη η Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά την βομβιστική επίθεση στην Τουρκία μίλησε στην ανταποκρίτρια του Ant1, Άννα Ανδρέου. Η 39χρονη που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε κατά την έκρηξη και όπως είπε χαρακτηριστικά, αισθάνεται τυχερή γιατί βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης. «Ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από τη δεξιά πλευρά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξη. Εκείνη την στιγμή σοκ. Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας προς τα πίσω. Δεν ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου. Μέχρι τώρα αυτά τα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr"Ενιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το αίμα": Συγκλονίζει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη
"Το παιδί μου στάθηκε πολύ τυχερό. Σώθηκε από θαύμα. Τρόμαξε πολύ, καθώς από το τραύμα ανάβλυζε αίμα και πύον", λέει η μητέρα της 39χρονης για την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε το στο thetoc.gr«Έχασε πολύ αίμα στην έκρηξη, ζει από θαύμα», λέει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην Κωνσταντινούπολη
«Αμέσως μετά την επίθεση ένιωσε τα πόδια και τα παπούτσια της μούσκεμα στο αίμα. Έχασε πολύ αίμα. Έπιασε πρώτα το κεφάλι της για να καταλάβει εάν έχει τραυματιστεί, μετά το σώμα της και ένιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το τραύμα».
Διαβάστε το στο e-daily.grΣυγκλονίζει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην έκρηξη της Κωνσταντινούπολης
«Αμέσως μετά την επίθεση ένιωσε τα πόδια και τα παπούτσια της μούσκεμα στο αίμα. Έχασε πολύ αίμα. Έπιασε πρώτα το κεφάλι της για να καταλάβει εάν έχει τραυματιστεί, μετά το σώμα της και ένιωθε μούσκεμα τα πόδια της από το τραύμα». Μ’ αυτά τα λόγια, η Αγγελική Δεπόλα, μητέρα της 39χρονης Ελληνίδας που τραυματίστηκε από […]
Συγκλονίζει η μητέρα της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην έκρηξη της Κωνσταντινούπολης on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr