Σταύρος Μπαλάσκας: Άπιαστος εγκληματίας στην Ελλάδα δεν υπάρχει – Γιατί μεγάλη μερίδα βρίζει την αστυνομία

04:30 - 15/11/2022

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (14/11) και καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Η πρώτη του δουλειά ως οδηγός νταλίκας, τα 32 χρόνια δράσης στην Αστυνομία, οι επικίνδυνες στιγμές που έχει ζήσει και η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Τι άποψη έχει για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις; «Δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου τα λέω έτσι όπως είναι, χύμα, όπως τα συζητάμε με τους αστυνομικούς στον δρόμο», είπε για τις προσκλήσεις που έχει από τα κανάλια. «Είμαι σχεδόν 32 χρόνια στην Άμεση Δράση, στο “100” και μέλος του ΔΣ του Π.Ο.Α.Σ.Υ. Μπορώ να συνταξιοδοτηθώ όποτε θέλω, τα έχω κλείσει τα χρόνια μου. Οι αστυνομικοί 800 ευρώ παίρνουν», δήλωσε αρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Μπαλάσκας: Άπιαστος εγκληματίας στην Ελλάδα δεν υπάρχει

Γιατί μεγάλη μερίδα βρίζει την αστυνομία

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας