Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο

11:52 - 16/11/2022

«Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση». είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η παρουσιάστρια μίλησε για το Πάμε Πακέτο, την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και το λόγο που θα επέστρεφε. «Ο μόνος λόγος που θα επέστρεφα στην τηλεόραση είναι γιατί ο ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν με ενδιαφέρει να σκαλίζω πόνο, θέλω να είμαι χρήσιμη για τον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν: Για την 3η σερί νίκη στο Europa League που θα τον κρατήσει στον στόχο της 8άδας στη League Phase

Λίλι Κόλινς: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του βλέπουν το «Emily in Paris»

Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί για πρώτη φορά τη Χαμάς και άλλα παλαιστινιακά κινήματα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Νατάσα Μποφίλιου για τη συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη: «Ας αφήσουμε τα τραγούδια να μιλήσουν»

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Γιάννης Σπαλιάρας υπήρξαν μαζί: «Με τσάκωσε» αποκάλυψε η influencer

Οδηγίες για τους Έλληνες γονείς μετά την αποκάλυψη για το σπέρμα Δανού δότη με γονίδιο καρκίνου – 18 τα παιδιά στην Ελλάδα