Γαβαλάς: «Αισθάνθηκα ότι έχω προσφέρει στη χώρα μου χωρίς να μου το αναγνωρίζει»
18:30 - 16/11/2022
«Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο.«Στη φυλακή έκλαψα από το πείσμα και την αδικία για την αδερφή μου, που ήταν κι εκείνη μέσα χωρίς να φταίει σε τίποτα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4 και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάση Αναγνωστόπουλο.«Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάκης Γαβαλάς: «Έχω προσφέρει στη χώρα μου χωρίς να μου το αναγνωρίζει»
Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο πώς η χώρα δεν του έχει ανταποδώσει όλα όσα έχει κάνει. Όπως είπε θεωρεί ότι ενώ έχει προσφέρει πολλά στη χώρα, αυτή δεν του το έχει ανταποδώσει πίσω. «Έχω αισθανθεί ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα […]
The post Λάκης Γαβαλάς: «Έχω προσφέρει στη χώρα μου χωρίς να μου το αναγνωρίζει» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr