Χρύσα Παπά: «Από post it στα ψυγεία μου έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια»

01:30 - 17/11/2022

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Χρύσα Παπά τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η […] The post Χρύσα Παπά: «Από post it στα ψυγεία μου έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρύσα Παπά: Από post it στα ψυγεία μου, έγινε τατουάζ πάνω μου εδώ και δέκα χρόνια

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (16/11) ήταν η Χρύσα Παπά. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την ποντιακή καταγωγή της, τις «κρυφές» σπουδές στην υποκριτική και την «κατάκτηση» των ονείρων της. «Μεγάλωσα σε μία συντηρητική οικογένεια με την καλή έννοια. Οι γονείς μου είχαν σούπερ μάρκετ και ήταν δουλειά, σπίτι, οικογένεια. Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός» σημείωσε αρχικά. Ποιο είναι το ρητό που την αντιπροσωπεύει και το έχει κάνει τατουάζ στο σώμα της; Η κούκλα πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση να έρθει από την Θεσσαλονίκη στην Αθή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρύσα Παπά: «Από post it στα ψυγεία μου έγινε τατουάζ πάνω μου»

Η Χρύσα Παπά το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show». Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα παιδικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο