Ντόναλντ Τραμπ: «Οι γιοι του μου έδωσαν αύξηση αφού έμαθαν ότι φοροδιέφευγα για πάνω από μια δεκαετία»
21:28 - 18/11/2022
Αφού έμαθαν το 2017 ότι ο επί χρόνια οικονομικός διευθυντής του Trump Organization, Άλεν Βάισελμπεργκ, φοροδιέφευγε για πάνω από μια δεκαετία, οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ αντί να τον επιπλήξουν, αύξησαν τον μισθό του, κατέθεσε σήμερα ο Βάισελμπεργκ στη δίκη της εταιρείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ με την κατηγορία της φορολογικής απάτης. Ο Βάισελμπεργκ κατέθεσε ότι η εταιρεία ακινήτων προχώρησε σε εκκαθάριση των φορολογικών της πρακτικών εν αναμονή του πρόσθετου ελέγχου, αφότου ο Τραμπ έγινε πρόεδρος και οι γιοι του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ Τραμπ, ανέλαβαν τα ηνία της εταιρείας το 2017. Ούτε ο Τραμπ ούτε τα παιδιά του έχουν κατηγορηθεί για αξιόποινη πράξη και η εταιρεία έχει δηλώσ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργανισμός Τραμπ: «Μου έδωσαν αύξηση όταν έμαθαν ότι φοροδιέφευγα», δήλωσε ο πρώην στέλεχος
Κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης, τα δύο παιδιά του Τραμπ αντιλήφθηκαν ότι η εταιρεία πλήρωνε τον Βάισελμπεργκ για προσωπικά έξοδα, πρόσθετο εισόδημα που δεν δήλωνε ο ίδιος
Διαβάστε το στο «Οι γιοί του Τραμπ μου έδωσαν αύξηση αφού έμαθαν ότι φοροδιέφευγα για πάνω από μια δεκαετία»
Αφού έμαθαν το 2017 ότι ο επί χρόνια οικονομικός διευθυντής του Trump Organization, Άλεν Βάισελμπεργκ, φοροδιέφευγε για πάνω από μια δεκαετία...
Διαβάστε το στο ZouglaΗΠΑ: «Οι γιοι του Τραμπ μου έδωσαν αύξηση όταν έμαθαν ότι φοροδιέφευγα για πάνω από 10 χρόνια »
Αντί να τον επιπλήξουν, τον επιβράβευσαν με αύξηση μισθού. Αυτό κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο επί χρόνια οικονομικός διευθυντής του Trump Organization, Άλεν Βάισελμπεργκ,,αναφερόμενος στους γιους του Ντόναλντ Τραμπ και…
ΗΠΑ: «Οι γιοι του Τραμπ μου έδωσαν αύξηση όταν έμαθαν ότι φοροδιέφευγα για πάνω από 10 χρόνια » - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr"Οι γιοι του Τραμπ μου έδωσαν αύξηση αφού έμαθαν ότι φοροδιέφευγα" - Τι κατέθεσε ο οικονομικός διευθυντής του Trump Organization
Ο Βάισελμπεργκ, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι δεν πλήρωσε φόρους εισοδήματος ύψους περίπου 1,76 εκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ένοχος τον Αύγουστο στο πλαίσιο μιας συμφωνίας παραδοχής της ενοχής του
Διαβάστε το στο thetoc.gr