Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο γάμος που δεν έγινε ποτέ γνωστός – «Δεν είχα την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό»

22:34 - 24/11/2022

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα παραχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος επιστρέφει στον «αέρα» του Mega με το ανανεωμένο Night out. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξομολογήθηκε το λόγο που τα παράτησε όλα και έφυγε στην Αγγλία ενώ αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί στο παρελθόν. «Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40. Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του “Night out” και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο “Night out” θα παίξουμε πολλά παιχνίδια όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες. Ο πρώτ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας