Επιστροφή στα… βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ

09:58 - 26/11/2022

Επιστροφή στα… βάσανα για τους παίκτες της ΑΕΚ 26/11/2022 Από χθες βρίσκεται στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είχε πάει για ολιγοήμερες διακοπές στη Βαλένθια και σήμερα περιμένει τους παίκτες για τις εξετάσεις. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και τεστ Covid, καθώς αύριο η Ένωση θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. Επί ολλανδικού εδάφους ο δικέφαλος θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία, με καθημερινές-διπλές προπονήσεις και η έντασή τους θα θυμίζει… καλοκαίρι στις αρχές του χειμώνα. Άλλωστε, ο Αργεντινός τεχνικός έχει αποδείξει πως δίνει έμφαση και στη φυσική κατάσταση,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστροφή στη δράση για Πάλμα και Οντουμπάτζιο

Επιστροφή στη δράση για Πάλμα και Οντουμπάτζιο. Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, ασκήσεις με επαναλαμβανόμενα σπριντ και παιχνίδι τακτικής) με τους Λουίς Πάλμα και Μόουζες Οντουμπάτζιο (αμφότεροι επέστρεψαν από την άδεια που τους είχε δοθεί) να συμμετέχουν στην […] The post Επιστροφή στη δράση για Πάλμα και Οντουμπάτζιο appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» η ΑΕΚ

Κόντρα στον Ορφέα Σουρωτής σήμερα (26/11, 15:00, ΑΕΚ1924), τα κορίτσια του χάντμπολ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Ορφέα και να επιστρέψει στις νίκες. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, «Γ. Κασιμάτης» και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του […] The post Επιστροφή στις νίκες «ψάχνει» η ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»