«Έξαλλη» η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte - «Τι είμαι ρε μ...;»
11:30 - 26/11/2022
Ο Μente Fuerte κατέγραψε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει σκηνή ζηλοτυπίας με το βίντεο να γίνεται viralΠερισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Μαρία Σολωμού κάνει ζήλιες στον Mente Fuerte – «Τι είμαι ρε μ@@@κα;»
Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την Μαρία Σολωμού σε μια μια σκηνή… ζηλοτυπίας με τον Mente Fuerte. O τράπερ αποφάσισε να κάνει πλάκα στην ηθοποιό και κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο. Ο Mente Fuerte προσποιούνταν ότι μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ η Μαρία Σολωμού ... Περισσότερα
To άρθρο H Μαρία Σολωμού κάνει ζήλιες στον Mente Fuerte – «Τι είμαι ρε μ@@@κα;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Τι είμαι ρε μαλ...» - Εξαλλη η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte στο TikTok
Ο Mente Fuerte αποφάσισε να κάνει πλάκα στη Μαρία Σολωμού και σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο TikTok τον βλέπουμε να προσποιείται ότι μιλάει στο τηλέφωνο μπροστά της με εκείνη να τον ρωτάει επανειλημμένα με ποιον μιλάει και να μην της απαντάει, εκνευρίζοντας, βάσει του βίντεο τουλάχιστον, τη γνωστή ηθοποιό
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: Viral η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte – «Τι είπες ρε μ@@@κα;»
Viral έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που δημοσίευσε ο Mente Fuerte στο TikTok από μια σκηνή… ζηλοτυπίας που του έκανε η Μαρία Σολωμού. O τράπερ αποφάσισε να της κάνει πλάκα, καθώς προσποιήθηκε πως μιλάει στο τηλέφωνο με μία κοπέλα, ενώ κατέγραφε την αντίδρασή της σε βίντεο. «Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο […]
The post Μαρία Σολωμού: Viral η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte – «Τι είπες ρε μ@@@κα;» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr