Προπόνηση με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

17:35 - 27/11/2022

Προπόνηση με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι «αιωνίων» 27/11/2022 Την πέμπτη διαδοχική νίκη του στη Basket League πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε 87-63 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική. Με τον Ντουέιν Μπέικον να πετυχαίνει 21 πόντους, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, και τον Αρτούρας Γκουντάιτις να κάνει «double-double» με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον «Δικέφαλο του βορρά» και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι «αιωνίων» της επόμενης Δευτέρας (5/12) στο ΣΕΦ. Το επιθετικό ρεσιτάλ του Γιανίκ Φράνκε, που σημείωσε τους πρώτους έντεκα πόντους της ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάσκετ: Προπόνηση με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

Την πέμπτη διαδοχική νίκη του στη Basket League πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε 87-63 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική. Με τον Ντουέιν Μπέικον να πετυχαίνει 21 πόντους, στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, και τον Αρτούρας Γκουντάιτις να κάνει «double-double» με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ, η ομάδα του […] Το άρθρο Μπάσκετ: Προπόνηση με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι «αιωνίων» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

«Προπόνηση» με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πριν το ντέρμπι «αιωνίων»

Την πέμπτη διαδοχική νίκη του στη Basket League πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνέτριψε 87-63 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»