Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο»
18:46 - 27/11/2022
«Η κυρία Δανδουλάκη πήρε θέση» σχολίασε επίσης η ηθοποιός για τις εξελίξεις στη δίκη.Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πώς νιώθει έναν [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Νιώθω ότι δεν υπερασπίστηκα μόνο τον εαυτό μου
Η Λένα Δροσάκη μίλησε σήμερα (27/11) για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πώς νιώθει έναν χρόνο, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί: «Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου […]
Το άρθρο Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Νιώθω ότι δεν υπερασπίστηκα μόνο τον εαυτό μου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΛένα Δροσάκη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο»
Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Λένα Δροσάκη, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, με αφορμή το […]
The post Λένα Δροσάκη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr