Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα»
12:58 - 28/11/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε η Ξένια Καλογεροπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξένια Καλογεροπούλου: Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα
H Δανάη Μπάρκα συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου. Η Ξένια Καλογεροπούλου μεταξύ άλλων δηλώνει ευτυχής που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο θείος Βάνιας». «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Η πρόταση για την παράσταση μου την είχε κάνει πριν “στραβωθώ”» λέει η Ξένια Καλογεροπούλου αναφερόμενη στην απώλεια ... Περισσότερα
To άρθρο Ξένια Καλογεροπούλου: Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΞένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»
Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...
Διαβάστε το στο ZouglaΞένια Καλογεροπούλου: Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Ξένια Καλογεροπούλου το πρωί της Δευτέρας (28/11) και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της, τονίζοντας πως ήταν το «μεγαλύτερο βάσανο» για εκείνη. «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά. Η πρόταση για την παράσταση μου είχε γίνει πριν “στραβωθώ”», είπε αρχικά η Ξένια Καλογεροπούλου για την παράσταση «Θείος Βάνιας» στην οποία συμμετέχει και συμπλήρωσε: «Το χιούμορ στη ζωή μου είναι απαραίτητο». Η Ξένια Καλογεροπούλου είπε στη συνέχεια: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»
Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΞένια Καλογεροπούλου: Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα
Η Ξένια Καλογεροπούλου μεταξύ άλλων δηλώνει ευτυχής που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο θείος Βάνιας». «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Η Ξένια Καλογεροπούλου μεταξύ άλλων δηλώνει ευτυχής που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο θείος Βάνιας». «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Η πρόταση για την παράσταση μου την είχε κάνει πριν “στραβωθώ”» λέει η Ξένια Καλογεροπούλου αναφερόμενη στην απώλεια της όρασής της. Μιλώντας για δύσκολες περιόδους αναφέρει: «Δύσκολες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»
H Δανάη Μπάρκα συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
To άρθρο Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»
H Δανάη Μπάρκα συνάντησε την σπουδαία ηθοποιό Ξένια Καλογεροπούλου. Η Ξένια Καλογεροπούλου μεταξύ άλλων δηλώνει ευτυχής που συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Ο θείος Βάνιας». «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά» σημειώνει χαρακτηριστικά. «Η πρόταση για την παράσταση μου την είχε κάνει πριν “στραβωθώ”» λέει η ηθοποιός αναφερόμενη στην απώλεια της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞένια Καλογεροπούλου: Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα
H Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα. Η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της. «Δεν ξέρω εάν έχω συμμετάσχει ξανά σε μία τόσο καλή δουλειά. Η πρόταση για την παράσταση μου είχε γίνει πριν “στραβωθώ”», τόνισε η Ξένια Καλογεροπούλου για την παράσταση «Θείος Βάνιας» και […]
The post Ξένια Καλογεροπούλου: Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΞένια Καλογεροπούλου: "Ήταν μεγάλο βάσανο όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερνα"
"Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί γίνονταν όλα βιαστικά και πρόχειρα και κάποιες φορές με κακά σενάρια"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΞένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα»
Tην Ξένια Καλογεροπούλου συνάντησε η Δανάη Μπάρκα η οποία της έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει: «Δύσκολες περιόδους στα επαγγελματικά όλοι περνάμε. Το μεγαλύτερο βάσανο για εμένα ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Υπέφερα στον κινηματογράφο γιατί […]
The post Ξένια Καλογεροπούλου: «Το μεγαλύτερο βάσανο ήταν όταν προσπαθούσα να αποκτήσω παιδί και δεν τα κατάφερα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr