Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!

15:46 - 28/11/2022

Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού! 28/11/2022 Εδώ και καιρό υπήρχε καπνός, πλέον υπάρχει και... φωτιά στην υπόθεση του Κρίστοφερ Ενκουνκού! Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι, και αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι για να ενισχύσει την επίθεση της λονδρέζικης ομάδας. Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε ο πάντα έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές, που είχαν ούτως ή άλλως από τον Σεπτέμβρη προχωρήσει «κάτω από τα ραντάρ» στις ιατρικές εξετάσεις, έχουν συμφωνήσει σε όλα, ενώ η Τσέλσι τα έχει βρεί με τη Λειψία σε μια τιμή που κυμαίνεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος, το ντιλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!

Εδώ και καιρό υπήρχε καπνός, πλέον υπάρχει και... φωτιά στην υπόθεση του Κρίστοφερ Ενκουνκού! Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι, και αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι για να ενισχύσει την επίθεση της λονδρέζικης ομάδας. The post Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού! appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού!

Κάτοικος Λονδίνου αναμένεται να γίνει ο Κρίστοφερ Ενκουκού, με την Τσέλσι να φτάνει σε συμφωνία με την Λειψία για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό! Εδώ και καιρό υπήρχε καπνός, πλέον υπάρχει και… φωτιά στην υπόθεση του Κρίστοφερ Ενκουνκού! Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι, και αναμένεται να μετακομίσει στην Αγγλία το ερχόμενο καλοκαίρι για […] The post Κλείνει στην Τσέλσι ο Ενκουνκού! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Ολλανδός ο.. αντί Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ (ΦΩΤΟ)

Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, πότε θα βγει η αποστολή

Ιταλικό «σενάριο» για τον Βασίλη Σπανούλη και μεγάλη ομάδα της Τουρκίας

Στη Βαρκελώνη με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι προτροπές της ΠΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς της ενόψει Παναθηναϊκού

Live Streaming: Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος