Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: «Για τα επόμενα 18 χρόνια, δεν μπορούσα να τα καταφέρω»

08:20 - 29/11/2022

Ο δρόμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ προς τον γάμο δεν ήταν καθόλου εύκολος. Σε μια νέα συνέντευξή της στο Apple Music 1, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο αναζωπυρωμένο ειδύλλιο της με τον ηθοποιό και θυμήθηκε τον πόνο που ένιωσε μετά τη λήξη του πρώτου τους αρραβώνα το 2004. «Ήταν τόσο οδυνηρό μετά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music, η διάσημη τραγουδίστρια προσέφερε στους θαυμαστές μια συμβουλή για την αγάπη, λέγοντάς τους να «μην τα παρατάνε».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ: «Ήταν η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Ένιωσα ότι θα πέθαινα»

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναλογίζεται την ιστορία αγάπης της με τον Μπεν Άφλεκ, καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, This Is Me…Now,  μια συνέχεια της κυκλοφορίας του άλμπουμ της, This Is Me…Then, το 2002. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music, η Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφερε στους θαυμαστές μια συμβουλή ... Περισσότερα To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ: «Ήταν η μεγαλύτερη θλίψη της ζωής μου. Ένιωσα ότι θα πέθαινα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός»

«Για τα επόμενα 18 χρόνια, δεν μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά, όλο αυτό είχε αίσιο τέλος», είπε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Τζένιφερ Λόπεζ για χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός

Δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος για τη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, που έφτασε τελικά στον γάμο. Σε μια νέα συνέντευξη στο Apple Music 1, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο της με τον ηθοποιό και θυμήθηκε τον πόνο που ένιωσε όταν χώρισε μετά τον πρώτο τους αρραβώνα το 2004. «Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας», είπε αρχικά η 53χρονη Λόπεζ στη Zane Lowe. «Μόλις ακυρώσαμε εκείνο τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα», συνέχισε. «Όλο αυτό με έστειλε σε μια πορεία όπου για τα επόμενα 18 χρόνια, δεν μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά όλο αυτό είχε αίσιο τέλος. Έχει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός»

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, This Is Me…Now, μια συνέχεια της To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ – «Ένιωσα ότι θα πέθαινα, ήταν σπαραγμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: «Ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου και ένιωσα ότι θα πέθαινα»

Λίγες μέρες αφότου η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ This Is Me… Now, η σταρ κάθισε με τον Ζέιν Λόου στο Apple Music 1 για να μιλήσει για το επερχόμενο άλμπουμ της το πρώτο της μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Η Jennifer Lopez λέει ότι το επερχόμενο άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από το αναζωπυρωμένο […] The post Τζένιφερ Λόπεζ για τον χωρισμό με τον Μπεν Άφλεκ: «Ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου και ένιωσα ότι θα πέθαινα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους