Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – «Ήμασταν πέντε ώρες στη θάλασσα, πτώματα επέπλεαν δίπλα μας»

13:46 - 01/12/2022

Με νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων και συγγενών νεκρών συνεχίζεται σήμερα (01.12.2022) η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, για την υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι.Με νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων και συγγενών νεκρών συνεχίζεται σήμερα (01.12.2022) η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, για την υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι.Ο μάρτυρας, Αλέξανδρος Φλώρος, μαζί με την οικογένεια του, έζησαν τον εφιάλτη της φονικής φωτιάς στο Μάτι. Το σπίτι του καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του σώθηκαν μετά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη για το Μάτι - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: "Θυμάμαι να είμαι στη θάλασσα και να βγάζω τις σάρκες μου"

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις στη δίκη για την τραγωδία στο Μάτι.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας