Ελεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΪ: «Ενημερώθηκα ότι δεν θα με χρειαστούν μία ημέρα πριν – Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα»
09:34 - 02/12/2022
Το πρόωρο τέλος της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» συζητήθηκε στο πάνελ της εκπομπής “Mega
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΪ: «Ενημερώθηκα ότι δεν θα με χρειαστούν μία ημέρα πριν – Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη για Ντόρα Κουτροκόη: Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα
«Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη, με κάποιες διαφορές, έζησα μία ίδια ιστορία» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ: «Ενημερώθηκα ότι δεν θα με χρειαστούν μία ημέρα πριν
Η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το πρόωρο τέλος της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ. Η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα, θυμήθηκε την περίοδο που, ενώ ήταν έγκυος, της ανακοίνωσαν από το κανάλι του Φαλήρου ότι δεν θα προχωρήσει η συνεργασία τους. «Έχω σταθεί και στο σημείο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΪ: Μου είπαν ότι είμαι εκτός εκπομπής μία ημέρα πριν - Σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα
Την προσωπική της πικρή εμπειρία μοιράστηκε με το κοινό η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή το τέλος της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο thetoc.gr