Ελεονώρα Μελέτη: Καυστική δήλωση για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

12:14 - 02/12/2022

Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΙ, μετά την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Σήμερα», και το γεγονός συζήτησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να μοιράζεται τη δική της εμπειρία με το κανάλι του Φαλήρου, την περίοδο που μάλιστα ήταν έγκυος.Η Ντόρα Κουτροκόη αποτελεί παρελθόν από τον ΣΚΑΙ, μετά την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Σήμερα», και το γεγονός συζήτησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να μοιράζεται τη δική της εμπειρία με το κανάλι του Φαλήρου, την περίοδο που μάλιστα ήταν έγκυος.Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σήμερα: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η εκπομπή μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση […] Το άρθρο Σήμερα: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η εκπομπή μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας