Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι απαντάει για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη
12:10 - 03/12/2022
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα του OPEN Weekend και σχολίασε τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε αναλυτικά!
The post Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι απαντάει για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα
«Θέλω να είμαι σε αυτή την παρέα, που συμφώνησα, υπέγραψα και που θέλω να είμαι», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend». Ο παρουσιαστής απάντησε για τη δουλειά του, την Ελένη Μενεγάκη, ενώ τόνισε πως θα ήθελε σε 2-3 χρόνια να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Η δουλειά μου ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν βάζουμε ποτέ το εγώ μας πάνω από την ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι όλα καλά με την Ελένη Μενεγάκη»
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, μετά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη θέση του στο πάνελ. «Η δουλειά μου είναι η ζωή μου, ζω μέσα από αυτό. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται λίγο θλιβερό, αλλά μέσα από αυτό αναζωογονούμαι κι επειδή πραγματικά το αγαπώ, παίρνω […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» όπου συμμετέχει φέτος.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» όπου συμμετέχει φέτος.Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», δεν θέλησε να ασχοληθεί με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη θέση του στο πάνελ. Αρκέστηκε να πει: «Η δουλειά μου είναι η ζωή […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr