Φερνάντες: «Πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, κάθε μέρα είμαι όλο και καλύτερα»

15:14 - 04/12/2022

Ο Ισπανός χαφ μιλώντας μετά το φιλικό αγώνα της ΑΕΚ, στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο του, ενώ πρόσθεσε ότι κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα. Αναλυτικά όσα είπε ο Πάολο Φερνάντες στην Cosmote TV: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου κι ας μην ήταν επίσημο. Όσον αφορά τη […] The post Φερνάντες: «Πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, κάθε μέρα είμαι όλο και καλύτερα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φερνάντες: «Κάθε μέρα όλο και καλύτερα»

ΑΕΚ: Ο Πάολο Φερνάντες μίλησε για το ντεμπούτο του με…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Φερνάντες: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου - Θα είμαι πανέτοιμος στα επίσημα»

Φερνάντες: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου - Θα είμαι πανέτοιμος στα επίσημα» 04/12/2022 Ο Πάολο Φερνάντες, μιλώντας στην Cosmote TV αμέσως μετά τη φιλική νίκη (2-0) κόντρα στη Σερένγκ, δήλωσε ότι η ΑΕΚ τα πήγε καλά στο φιλικό με τους Βέλγους, ενώ άπαντες στην ομάδα προσπαθούν να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί και πρόσθεσε πως θα είναι έτοιμος στα επίσημα παιχνίδια. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος του δικεφάλου: Για το ντεμπούτο του: "Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, παρότι δεν ήταν επίσημο ματς. Ο προπονητής μάς ζήτησε να πιέσουμε ψηλά, να ελέγξουμε το τέμπο. Νομίζω το καταφέραμε και πήγε καλά". Για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ: "Όλοι με βοηθού

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)