Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη: Δεν γνωρίζει ότι έχει φύγει από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Γιάννης

14:22 - 05/12/2022

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες […] The post Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη: Δεν γνωρίζει ότι έχει φύγει από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Γιάννης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια - Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για τον θάνατό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στο Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη: Δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

Μια γυναίκα που έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, η Ρένα Κουμιώτη τώρα ζει στο Γηροκομείο της Αθήνας, μαζί με μια άλλη σπουδαία του λαϊκού πενταγράμμου: τη Μαίρη Λίντα. Η Ρένα Κουμιώτη, η τραγουδίστρια που αποκάλεσαν και ιέρεια του Νέου Κύματος, έχει μεταφερθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στο Γηροκομείο Αθηνών, σε δωμάτιο δίπλα ... Περισσότερα To άρθρο Στο Γηροκομείο Αθηνών η Ρένα Κουμιώτη: Δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει ο γιος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη – Δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες και η ιέρεια του Νέου Κύματος Ρένα Κουμιώτη. Η γυναίκα «σύμβολο» του ελληνικού τραγουδιού για πολλές δεκαετίες «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», όταν ο πρωτότοκος γιος της Γιάννης Σαββίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο. Εκτοτε η ίδια, έχοντας συντροφιά τις αναμνήσεις μιας τεράστιας καριέρας, πολύ καλούς φίλους και κάποιους αγαπημένους της συγγενείς, αποφάσισε να φιλοξενηθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στο Γηροκομείο Αθηνών. Τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η ίδια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν κε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη - Δε γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

«Σταμάτησε του ρολογιού οι δείχτες», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Μέθυσα και τρέχω», «Φωτιά στα τρένα», είναι μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της Ρένας Κουμιώτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη: Δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο πρωτότοκος γιος της, Γιάννης

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες και η ιέρεια του Νέου Κύματος Ρένα Κουμιώτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες και η ιέρεια του Νέου Κύματος Ρένα Κουμιώτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Η γυναίκα «σύμβολο» του ελληνικού τραγουδιού για πολλές δεκαετίες «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», όταν ο πρωτότοκος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στο γηροκομείο με προβλήματα υγείας η Ρένα Κουμιώτη - Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

Στο Γηροκομείο Αθηνών φιλοξενείται το τελευταίο διάστημα τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, εκεί όπου φιλοξενείται τα τέσσερα τελευταία χρόνια και η Μαίρη Λίντα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Στο γηροκομείο η Ρένα Κουμιώτη - Δε γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

«Σταμάτησε του ρολογιού οι δείχτες», «Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι», «Μέθυσα και τρέχω», «Φωτιά στα τρένα», είναι μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες της Ρένας Κουμιώτη.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της

Κανένας δικός της άνθρωπος δεν μπορεί να της πει για τον θάνατό του. Το άρθρο Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο γιος της εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η αγαπημένη τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο πρωτότοκος γιος της

Η Ρένα Κουμιώτη, η ιέρεια του Νέου Κύματος, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα. Η γυναίκα «σύμβολο» του ελληνικού τραγουδιού για πολλές δεκαετίες «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», όταν ο πρωτότοκος γιος […] The post Ρένα Κουμιώτη: Στο γηροκομείο η αγαπημένη τραγουδίστρια – Δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει ο πρωτότοκος γιος της appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ρένα Κουμιώτη: Δεν γνωρίζει ότι έχει φύγει από τη ζωή ο γιος της

Στο Γηροκομείο Αθηνών, σε διπλανά δωμάτια με τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα, βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες και η ιέρεια του Νέου Κύματος Ρένα Κουμιώτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso και ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα.Η γυναίκα «σύμβολο» του ελληνικού τραγουδιού για πολλές δεκαετίες «σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες», όταν ο πρωτότοκος γιος […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»