Ελεονώρα Μελέτη – Αιχμηρή απάντηση σε Μουτσινά: «Τα φιλιά μου στη Σταματίνα… έχουν ξεχάσει ότι έκανα αντίστοιχη εκπομπή»
08:48 - 07/12/2022
Με αφορμή το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην αντίδραση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς απέναντι στους δημοσιογράφους, […]
The post Ελεονώρα Μελέτη – Αιχμηρή απάντηση σε Μουτσινά: «Τα φιλιά μου στη Σταματίνα… έχουν ξεχάσει ότι έκανα αντίστοιχη εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη - Αιχμηρή απάντηση σε Μουτσινά: «έχουν ξεχάσει ότι έκανα αντίστοιχη εκπομπή»
"Υπάρχει κόσμος, ο οποίος λέει ότι η εκπομπή μας αντιγράφει άλλη εκπομπή πρωινή, αντίστοιχη, ανταγωνιστική, τα φιλιά μου στη Σταματίνα.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Eλεονώρα Μελέτη για τα σχόλια περί αντιγραφών εκπομπών: «Τα φιλιά μου στη Σταματίνα! Έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή;»
Το πρωί της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη, θέλησε μέσα από την εκπομπή Μega Καλημέρα να ξεκαθαρίσει τη θέση της, Αφορμή στάθηκε μια συγκεκριμένη φράση που είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς του «Καλό Μεσημεράκι» για την ίδια και το «Mega Καλημέρα». «Υπάρχει κόσμος ο οποίος παρεξηγείται από αυτά που μπορεί να πει ο Νίκος, στο πλαίσιο του […]
The post Η Eλεονώρα Μελέτη για τα σχόλια περί αντιγραφών εκπομπών: «Τα φιλιά μου στη Σταματίνα! Έχουν ξεχάσει ότι κι εγώ έκανα την αντίστοιχη εκπομπή;» appeared first on OK! Magazine Greece.
Διαβάστε το στο okmag.gr