Ελίνα Παπίλα: Τα νούμερα είναι αυτά που καθορίζουν την όποια επιτυχία – Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το «κόψιμό» της από το Star
04:30 - 08/12/2022
Η Ελίνα Παπίλα ήταν το βράδυ της Τετάρτης (7/12) καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out του Mega. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά το «κόψιμό» της από το πρωινό του Star. «Ήταν ένας χρόνος λίγο εντατικά μαθήματα. Παλιότερα με στεναχωρούσαν τα αρνητικά σχόλια. Έμπαινα και τα ξαναδιάβαζα. Μου λείπουν κάποια κομμάτια της τηλεόρασης. Μου λείπει αυτή η καθημερινότητα του “αέρα”. Γενικά μου αρέσει το ζωντανό» είπε. Mιλώντας πιο αναλυτικά για το Breakfast @Star που παρουσίαζε με τον Γιώργο Καρτελιά πέρσι τόνισε: «Κάποιες κριτικές ήταν εύστοχες. Έχουν υπάρξει σχόλια αυστηρά που όμως ήταν to the point. Tην ημέρα της πρεμιέρας ήταν
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελίνα Παπίλα: "Τα νούμερα είναι αυτά που καθορίζουν την όποια επιτυχία στην τηλεόραση - Θεωρώ ότι αν είχε δοθεί χρόνος μπορεί να είχε εξελιχθεί"
H Eλίνα Παπίλα στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της από την πρωινή εκπομπή του Star
Διαβάστε το στο thetoc.gr