Απετράπη αντιεβραϊκή τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη

11:22 - 08/12/2022

Ο Νταγκ Έμχοφ, σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ζήτησε χθες Τετάρτη να καταπολεμηθεί «η επιδημία μίσους» στη χώρα στη διάρκεια εκδήλωσης για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού, την ώρα που οι αρχές της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι απέτρεψαν αντιεβραϊκή «τρομοκρατική επίθεση». «Είμαι περήφανος που είμαι εβραίος. Είμαι περήφανος που ζω ανοικτά ως εβραίος. Δεν φοβάμαι. Αρνούμαι να φοβάμαι» δήλωσε στη διάρκεια στρογγυλής τράπεζας στον Λευκό Οίκο στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της εβραϊκής κοινότητας και αξιωματούχοι. «Η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με μια επιδημία μίσους. Αφήστε με να πω ξεκάθαρα ότι οι λέξεις μετράνε» επεσήμανε ο Έμχοφ ο οποίος έχει αναλάβει έναν ολοένα και πι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιεβραϊκή τρομοκρατική επίθεση απετράπη στη Νέα Υόρκη

Αντιεβραϊκή «τρομοκρατική επίθεση» ανακοίνωσαν ότι απέτρεψαν οι Αρχές της Νέας Υόρκης, σε μια περίοδο που ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, ζητεί να καταπολεμηθεί η επιδημία μίσους στις ΗΠΑ, όπως έκανε και στη διάρκεια εκδήλωσης για την αντιμετώπιση του αντισημιτισμού. «Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος. Είμαι περήφανος που ζω ανοιχτά ως […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Νέα Υόρκη: Απετράπη αντιεβραϊκή τρομοκρατική επίθεση - Δύο συλλήψεις

«Τρομοκρατική επίθεση εναντίον της εβραϊκής κοινότητας» αποτράπηκε στη Νέα Υόρκη, όπου ζει η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα παγκοσμίως εκτός Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (8/12), ο εισαγγελέας της περιφέρειας του Μανχάταν Άλβιν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας