Ιμπραϊμοβιτς: «Θέλω να το πάρει ο Μέσι»

13:20 - 08/12/2022

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής, αντιμετωπίζει αύριο (9/12, 21:00) την Ολλανδία, στο πρώτο «υψηλό εμπόδιο», που καλείται να ξεπεράσει, στην πορεία προς την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Και η «αλμπισελέστε» θα έχει στο πλευρό της έναν... επιφανή ποδοσφαιράνθρωπο, που δεν είναι άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. The post Ιμπραϊμοβιτς: «Θέλω να το πάρει ο Μέσι» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιμπραχίμοβιτς: “Θέλω η Αργεντινή να το κατακτήσει για τον Μέσι”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδειξε την προτίμησή του για την κατάκτηση του Μουντιάλ, δηλώνοντας πως θα ήθελε να δει τον Λιονέλ Μέσι να το σηκώνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται ένα κομμάτι ακόμα για να συμπληρώσει το παζλ, καθώς το μόνο τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του είναι αυτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο […] The post Ιμπραχίμοβιτς: “Θέλω η Αργεντινή να το κατακτήσει για τον Μέσι” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω να πάρει το Μουντιάλ ο Μέσι»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε πως θέλει η Αργεντινή να κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω να πάρει το Μουντιάλ η Αργεντινή λόγω Μέσι»

Η Σουηδία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στερώντας από όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα τελευταίο Μουντιάλ. Ο 41χρονος, ωστόσο, ως τρίτος παρατηρητής, εξέφρασε τη δική του επιθυμία όσον αφορά τη χώρα που θα σηκώσει την κούπα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο 433, ο Σουηδός φορ της Μίλαν […] The post Ιμπραΐμοβιτς: «Θέλω να πάρει το Μουντιάλ η Αργεντινή λόγω Μέσι» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων