Ιωάννα Τούνη: «Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

17:24 - 08/12/2022

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση του To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου» (βίντεο)

Το νέο βίντεο της στο Instagram

Διαβάστε το στο

Ιωάννα Τούνη: Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους, την ξέρω την τύχη μου

Σε περίπου ένα μήνα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν γονείς αφού θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, καρπό του έρωτά τους. Όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη είναι με μια βαλίτσα στο χέρι αφού μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα instastory από το σπίτι της, λίγο πριν φτιάξει γι’ άλλη μια φορά τη βαλίτσα της. «Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αγωνία από την Ιωάννα Τούνη: «Εγώ θα γεννήσω στους πέντε δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

Τις τελευταίες ημέρες του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη διανύει και τόσο εκείνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Τις τελευταίες ημέρες του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη διανύει και τόσο εκείνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Αν και η απόσταση που τους χωρίζει αυτό το διάστημα είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Τούνη: «Εγώ θα γεννήσω στους πέντε δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τις τελευταίες ημέρες του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Αν και η απόσταση που τους χωρίζει αυτό το διάστημα είναι μεγάλη, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ιωάννα Τούνη: «Θα γεννήσω στους 5 δρόμους»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση του γιου τους καθώς όπως είχε κάνει γνωστό η influencer και επιχειρηματίας πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέχρι τις 13 Ιανουαρίου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών. Η Ιωάννα Τούνη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ […] The post Ιωάννα Τούνη: «Θα γεννήσω στους 5 δρόμους» appeared first on OK! Magazine Greece.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της