COSMOTE TV: Τα έθιμα και οι παραδοσιακές γιορτές της Ελλάδας στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Ο τόπος μου γιορτάζει»

17:21 - 23/01/2020

Advertorial  Εντυπωσιακά έθιμα της Ελλάδας και παραδοσιακές γιορτές από κάθε άκρη της χώρας, που έχουν τις ρίζες τους βαθιά πίσω στον χρόνο, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ 14 επεισοδίων, «Ο τόπος μου γιορτάζει», σε παραγωγή COSMOTE TV. Η εκπομπή ταξιδεύει στο Λουτράκι Αλμωπίας, την Κοζάνη, τη Νάουσα, την Χίο, την Σκύρο, την Νάξο, τα Ιωάννινα, τον Έβρο, τη Μακρινίτσα Πηλίου, το Μεσολόγγι, την Ερμιόνη, τα Τρίκαλα, τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και τα Χανιά, και μας ξεναγεί στις φυσικές ομορφιές, την ιστορία και τα εθιμικά δρώμενα των τόπων αυτών. Ταυτόχρονα, παρουσιάζει την εξέλιξη των παραδόσεων και των τοπικών εκδηλώσεων μέσα στον χρόνο και τη σύγχρονη αναπαράστασή τους. Η σειρά «Ο τόπος μου γι

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

COSMOTE TV: Τα έθιμα και οι παραδοσιακές γιορτές της Ελλάδας στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Ο τόπος μου γιορτάζει»

- Πρεμιέρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 16.00 στο COSMOTE HISTORY HD -Livestream του πρώτου επεισοδίου στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TVΕντυπωσιακά έθιμα της Ελλάδας και παραδοσιακές γιορτές από κάθε άκρη της χώρας, που έχουν τις ρίζες τους [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)