Δημήτρης Ουγγαρέζος για Έλενα Χριστοπούλου – «Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα, πονηρουλίτσα»

12:16 - 10/12/2022

Για την αντίδραση που είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό μας απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο My Radio 104,6. Η […] The post Δημήτρης Ουγγαρέζος για Έλενα Χριστοπούλου – «Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα, πονηρουλίτσα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουγγαρέζος για Χριστοπούλου – «Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα από την εκπομπή, πονηρουλίτσα»

Για την αντίδραση που είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό μας απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο My Radio 104,6. «Επειδή θέλω να τοποθετηθώ κι είδα το όνομά μου πάλι να παίζει στην εκπομπή της Φαίης. Δεν θα σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα, όπως δεν έχω σχολιάσει τίποτα έως τώρα, αλλά η κ. Χριστοπούλου πετάχτηκε ως ελατήριο […] Το άρθρο Ουγγαρέζος για Χριστοπούλου – «Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα από την εκπομπή, πονηρουλίτσα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απάντηση Ουγγαρέζου σε Έλενα Χριστοπούλου: «Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα, πονηρουλίτσα»

Για την αντίδραση που είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό μας απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο My Radio 104,6. Για την αντίδραση που είχε η Έλενα Χριστοπούλου στο Πρωινό μας απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο My Radio 104,6. Η Φαίη Σκορδά στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για Ουγγαρέζο – Έλενα Χριστοπούλου: «Αν είναι να έρθει εδώ, φεύγω εγώ» «Επειδή θέλω να τοποθετηθώ κι είδα το όνομά μου πάλι να παίζει στην εκπομπή της Φαίης. Δεν θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Έλενα Χριστοπούλου: «Παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα από την εκπομπή»

Τη δική του απάντηση στην Έλενα Χριστοπούλου που είπε στη Φαίη Σκορδά πως αν ο Δημήτρης To άρθρο Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην Έλενα Χριστοπούλου: «Παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα από την εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καρφιά Ουγγαρέζου σε Έλενα Χριστοπούλου: "Παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα από την εκπομπή"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρίχνει τα καρφιά του στην Έλενα Χριστοπούλου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ουγγαρέζος για Χριστοπούλου: "Έλα παραδέξου ότι θέλεις να φύγεις τώρα, πονηρουλίτσα"

Ρίχνει τα... καρφιά του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο