Jumbo: Μεγαλύτερη κερδοφορία και αύξηση πωλήσεων 7,85% το διάστημα Ιούλιο με Σεπτέμβριο – Εκτιμήσεις για τις γιορτές

11:42 - 13/12/2022

Παρά τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης, των πολεμικών συγκρούσεων στην Ουκρανία και του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, οι πωλήσεις και τα κέρδη τη Jumbo το γ’ τρίμηνο του έτους (που αφορά το διάστημα Ιούλιος Σεπτέμβριος 2022) κατέγραψαν ανοδική πορεία. Η διοίκηση είναι αισιόδοξη για τον μήνα των γιορτών, το Δεκέμβριο, και για το σύνολο του 2022 εκτιμώντας ότι οι πωλήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Jumbo: Μεγαλύτερη κερδοφορία και αύξηση πωλήσεων 7,85% το διάστημα Ιούλιο με Σεπτέμβριο – Εκτιμήσεις για τις γιορτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μάνος Νιφλής: «Βαριέμαι τον τρόπο με τον οποίο καλύπτεται η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη»

Νίκολιτς μετά το ΑΕΚ – ΟΦΗ: «Υπήρχε φυσική και σωματική καταπόνηση, αλλά οι οπαδοί μας έδωσαν ώθηση»

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ασπασία υποχρεώνει τον Δημοσθένη να παραδεχτεί τα πάντα για τη δολοφονία του Κίμωνα και τον σκοτώνει

Έφοδος της Αστυνομίας σε νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους – Μια σύλληψη

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα μία κυρία στο αεροδρόμιο που έκλαιγε γιατί έφευγε το παιδί της – Τρόμαξε γιατί δεν με ήξερε»

Δέκα νεκροί μετά από επίθεση με drone σε αγορά του Σουδάν