Δημήτρης Τσίκλης για gay φιλί στις «Άγριες Μέλισσες»: Μάλλον δεν έχουμε λύσει κάποια πράγματα

18:04 - 15/12/2022

Τα μικρά και τα μεγάλα του μυστικά αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσίκλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για εκείνον είναι πως του αρέσει να χορεύει ξέφρενα μέχρι το πρωί. Πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του με τρεις λέξεις; «Οξύθυμο δυστυχώς, σε εγρήγορση και με αρκετή ενσυναίσθηση». «Ένα ψέμα που έλεγα αρκετά, παλιά είναι πως έχασα το λεωφορείο ή περίμενα το μετρό πολύ ώρα. Όταν αργούσα» παραδέχθηκε ο ηθοποιός. Πότε συνειδητοποίησε πως θέλει να γίνει ηθοποιός; «Νομίζω ότι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, την στιγμή όμως που κατάφερα να το αρθρώσω ήταν όταν ήμουν στη Β’ Λυκείου. Τότε είπα στους γονείς μου πω

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας