Ντεσάν: «Δεν γνωρίζω για τους παίκτες μου με ίωση - Δεν θα εξαρτηθεί από τον τελικό το μέλλον μου»
13:12 - 17/12/2022
Ντεσάν: «Δεν γνωρίζω για τους παίκτες μου με ίωση - Δεν θα εξαρτηθεί από τον τελικό το μέλλον μου»
17/12/2022
Ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε για τον μεγάλο τελικό με την Αργεντινή (18/12, 17:00), αλλά απέφυγε να δώσει πληροφορίες για τους τραυματίες και όσους είναι αμφίβολοι λόγω ιού.
Παράλληλα, ο προπονητής Εθνικής Γαλλίας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Μουντιάλ πως το μέλλον του στον πάγκο των «τρικολόρ» δεν θα εξαρτηθεί από το αυριανό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το να είμαι ο προπονητής στην Εθνική Γαλλίας είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο παθιασμένος για αυτό τον ρόλο.
Αυτό που
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουντιάλ 2022: «Δεν γνωρίζω για τους παίκτες μου με ίωση, όταν έφυγα το πρωί κοιμόντουσαν», λέει ο Ντεσάν
Για το τελικό με την Αργεντινή αλλά και την ετοιμότητα της Γαλλίας για το σπουδαίο ματς, μίλησε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο 54χρονος αποφάσισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά σχετικά με την κατάσταση των παικτών του, ενώ μίλησε για την τιμή να βρίσκεται στο τιμόνι της πατρίδας του. «Οι Ραφαέλ Βαράν, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Ιμπραχίμα Κονατέ […]
Το άρθρο Μουντιάλ 2022: «Δεν γνωρίζω για τους παίκτες μου με ίωση, όταν έφυγα το πρωί κοιμόντουσαν», λέει ο Ντεσάν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΝτεσάν: «Δεν έχω ενημέρωση για τους παίκτες μου - Αύριο θα κριθεί η συμμετοχή τους»
Για τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από ίωση και τον μεγάλο τελικό με την Αργεντινή μίλησε ο τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.
Διαβάστε το στο fosonline.gr