Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις, αλλά δε μιλάω μέχρι να είναι επίσημο»
15:06 - 17/12/2022
Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις για την τηλεόραση φέτος, αλλά επιλέγει να μην μιλάει μέχρι να είναι κάτι επίσημο.
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις, αλλά δε μιλάω μέχρι να είναι επίσημο» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις αλλά δε μιλάω μέχρι να είναι επίσημο»
Αποκαλυπτική η Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα καθημερινότητα εκτός τηλεόρασης και η προσωπική ζωή τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Μαλέσκου: Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον απλά η Ιωάννα δεν μιλάει
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος απέχει από τα τηλεοπτικά πλατώ, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη για την καθημερινότητά της εκτός τηλεόρασης, τις προτάσεις που δέχθηκε αλλά και τα επόμενα σχέδιά της. «Συνειδητοποιημένα έχω πάρει αυτή την απόφαση να απέχω και δεν δίνω συνεντεύξεις. Μετακόμισα σε νέο σπίτι με κήπο για να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα σκυλιά. Η οικογένεια μεγάλωσε, είναι σαν παιδιά» αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου. «Το 2022 με δίδαξε ποιους να εμπιστεύομαι και ποιους όχι, να μην κάνω πράγματα επαγγελματικά που καμιά φορά χρειάζεται να κάνεις αλλά τελικά χρεώνεται κάτι σε σένα. Αναθεώρησα και ε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον απλά η Ιωάννα δεν μιλάει»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που φέτος απέχει από τα […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: «Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον απλά η Ιωάννα δεν μιλάει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΙωάννα Μαλέσκου: "Είχα προτάσεις και ενδιαφέρον απλά η Ιωάννα δεν μιλάει"
"Έπραξα σωστά που έμεινα εκτός τηλεόρασης, μου βγήκαν σε καλό οι αποφάσεις μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr