J2US: Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου – «Δημοσιογράφος είναι και τον κάναμε τραγουδιστή»

00:08 - 18/12/2022

Μαζί με τον παρτενέρ της, Παύλος Σταματόπουλο ανέβηκε στη σκηνή του J2US η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ του Σαββάτου, στο […] The post J2US: Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου – «Δημοσιογράφος είναι και τον κάναμε τραγουδιστή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Στην αντεπίθεση η Άντζελα Δημητρίου – Δημοσιογράφος είναι και τον κάναμε τραγουδιστή

Η Άντζελα Δημητρίου μαζί με τον παρτενέρ της, Παύλο Σταματόπουλο ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόγραμμα του Alpha, προκειμένου να παρουσιάσουν δύο ακόμα τραγούδια στο τηλεοπτικό κοινό. Τόσο η πρώη όσο, κυρίως, η δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού δεν κατόρθωσε όμως να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή. Έτσι, όταν τα μουδιασμένα σχόλια από την Καίτη Γαρμπή αρχικά διαδέχονταν το ένα το άλλο από τους κριτές του λαμπερού σόου του Alpha, η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού θέλησε να πάρει σαφή θέση και να στηρίξει με θέρμη τον παρτενέρ της. «Εγώ νομίζω ότι το είπε καλά. Δεν είμαι και σίγουρη. Ίσως να μην το χρωμάτισε. Για να τα πούμε όμως, ο Παύλος δεν είναι τραγουδιτής. Και αυτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο