Αθλητικές μεταδόσεις: Δεσπόζει ο τελικός του Μουντιάλ

08:50 - 18/12/2022

Αθλητικές μεταδόσεις: Δεσπόζει ο τελικός του Μουντιάλ 18/12/2022 Ο τελικός του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας δεσπόζει στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων του Σαββάτου. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 10:30 ΕΡΤ Sports 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα 25μ. πισίνας – Μελβούρνη Κολύμβηση 10:45 Eurosport 1 Άλτα Μπάντια 1st run Άνδρες Σκι 11:00 COSMOTE SPORT 9 HD World Padel Tour Τελικοί Βαρκελώνης 11:00 COSMOTE SPORT 6 HD Mubadala World Tennis Championship Πλέι οφ ανδρών 3ης θέση 12:15 Eurosport 1 Αλπικό Σκι Σεν Μορίτζ Γυναίκες Σκι 12:55 Eurosport 2 Λε Γκραν Μπορνάν Άνδρες Δίαθλο 13:00 COSMOTE SPORT 6 HD Mubadala World Tennis Championship τελικός 13:30 CO

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργεντινή – Γαλλία: Χάος στο μετρό του Κατάρ πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ 2022 αλλά λίγες ώρες πριν το “μεγάλο” ματς υπήρξε “χαμούλής” στο Μετρό του Κατάρ, ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χιλιάδες οπαδοί προσπάθησαν να πλησιάσουν το γήπεδο “Lusail Stadium” αλλά αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την προσπάθεια. Το σύστημα μετρό του Κατάρ δυσκολεύτηκε να αντεπεξέλθει καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Αργεντινή – Γαλλία: Χάος στο μετρό του Κατάρ πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέντε στιγμές που «σημάδεψαν» τους τελικούς Μουντιάλ

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» βρίσκεται προ των Πυλών και to10.gr παίρνει την μηχανή του χρόνου, ώστε να επαναφέρει στην μνήμη σας τις πιο ιστορικές στιγμές σε τελικούς Μουντιάλ.

Διαβάστε το στο in.gr

Πέντε στιγμές που «σημάδεψαν» τους τελικούς Μουντιάλ

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό «ραντεβού» βρίσκεται προ των Πυλών και to10.gr παίρνει την μηχανή του χρόνου, ώστε να επαναφέρει στην μνήμη σας τις πιο ιστορικές στιγμές σε τελικούς Μουντιάλ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αργεντινή-Γαλλία: Τι ώρα είναι ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2022

Πέφτει η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ σήμερα (17.00 ANT1, Εμβληματικό Στάδιο Λουσίλ), με τον τελικό της Αργεντινής εναντίον της Γαλλίας. Πρόκειται για δύο εθνικές ομάδες που έχουν στην κατοχή τους τον παγκόσμιο τίτλο, αλλά ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι η αναμέτρηση της κατόχου του τροπαίου Γαλλίας εναντίον της διεκδικήτριας […] Το άρθρο Αργεντινή-Γαλλία: Τι ώρα είναι ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γαλλία – Αργεντινή: Οι συνθέσεις των ομάδων στον τελικό του Μουντιάλ

Στο Γαλλία-Αργεντινή, στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ 2022, αυτές είναι οι επίσημες ενδεκάδες Γαλλίας-Αργεντινής. Δείτε τον τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 16:00. Γαλλία : Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, Theo Hernandez; Γκριεζμάν, Τσουαμένι, Ραμπιό; Ντεμπελέ, Ζιρού, Μπαπέ. Αργεντινή : Μαρτίνεθ; Molina, Romero, Otamendi, Acuña; Di María, De Paul, Fernández, Mac Allister; Μέσι, Άλβαρεθ […] The post Γαλλία – Αργεντινή: Οι συνθέσεις των ομάδων στον τελικό του Μουντιάλ appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»