Μαρία Σολωμού για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορεί ο «χείμαρρος» να κατακρίνει με αυτόν τον τρόπο»

00:42 - 19/12/2022

Την Μαρία Σολωμού υποδέχθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Κυριακής, στο πλατό του After Dark στο OPEN. Η αγαπημένη ηθοποιός, […] The post Μαρία Σολωμού για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορεί ο «χείμαρρος» να κατακρίνει με αυτόν τον τρόπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Σολωμού για Λιάγκα: «Δεν μπορεί ο “χείμαρρος” να κατακρίνει με αυτόν τον τρόπο – Έφαγε πάλι παντόφλα»

Στο πλατό του After Dark στο OPEN βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σολωμού η οποία αναφέρθηκε και στα όσα είπε για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας.Στο πλατό του After Dark στο OPEN βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μαρία Σολωμού η οποία αναφέρθηκε και στα όσα είπε για εκείνη ο Γιώργος Λιάγκας.Η Μαρία Σολωμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι με συμπαθεί ο Γιώργος Λιάγκας αλλά, όπως ξέρουμε όλοι και πολύ καλά ο ίδιος, κατά καιρούς έχει ανοίξει το στόμα του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Σολωμού για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορεί ο «χείμαρρος» να κατακρίνει με αυτόν τον τρόπο»

«Δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό του μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια»

Διαβάστε το στο news.gr

Σολωμού για Λιάγκα: "Δεν μπορεί ο «χείμαρρος» να κατακρίνει με αυτόν τον τρόπο"

"Δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο